تاریخ انتشار: یکشنبه 1395/06/14 - 13:00
کد خبر: 209111

صبح امروز صورت گرفت +تصاویر

تجمع دانشجویان و فارغ‌التحصیلان رشته تغذیه در حاشیه یک کنگره بین‌المللی/ دبیر انجمن اسلامی: حمایت می‌کنیم

تجمع دانشجویان و فارغ‌التحصیلان رشته تغذیه در حاشیه یک کنگره بین‌المللی/ دبیر انجمن اسلامی: حمایت می‌کنیم

دانشجویان و فارغ‌التحصیلان رشته تغذیه در حاشیه دومین کنگره بین‌المللی تغذیه ایران در اعتراض به نسبت به سیاست‌های اتخاذ شده در مورد این رشته تحصیلی صبح امروز تجمع کردند. تأخیر دو ساعته در شروع برنامه و تجمع بیش از 300 نفر از دانشجویان و فارغ‌التحصیلان رشته تغذیه از جمله حاشیه‌های این کنگره بود.

خبرنامه دانشجویان ایران: دانشجویان و فارغ‌التحصیلان رشته تغذیه در حاشیه دومین کنگره بین‌المللی تغذیه ایران تجمع کردند.

به گزارش خبرنگار صنفی - آموزشی «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ دانشجویان و فارغ‌التحصیلان رشته تغذیه در حاشیه دومین کنگره بین‌المللی تغذیه ایران در اعتراض به نسبت به سیاست‌های اتخاذ شده در مورد این رشته تحصیلی تجمع کردند.

دومین کنگره و چهاردهمین کنگره تغذیه ایران صبح امروز با حضور رئیس سازمان غذا و دارو، معاون آموزشی وزارت بهداشت، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران و جمع زیادی از متخصصان و صاحبنظران در حوزه تغذیه در پژوهشگاه صنعت نفت آغاز شد که برگزاری این کنگره با حواشی زیادی همراه بود.

تأخیر دو ساعته در شروع برنامه و تجمع بیش از 300 نفر از دانشجویان و فارغ‌التحصیلان رشته تغذیه از جمله حاشیه‌های این کنگره بود. دانشجویان نسبت به اجرایی شدن آیین‌نامه دوره MDPHD در گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مشهد معترض هستند چرا که با این آیین‌نامه دانشجویان پزشکی ترم آخر می‌توانند مستقیماً به دوره‌های دکترای تخصصی علوم پایه از جمله دکترای تغذیه وارد شوند.

زهرا یکی از دانشجویان معترض به فارس گفت: قبولی در آزمون دکترای تغذیه برای دانشجویان کارشناسی ارشد با رقابت شدید همراه است و در اکثر موارد نیازمند چندین بار شرکت در این آزمون هستیم لذا این امر که دانشجویان تغذیه با 6 سال آموزش در مباحث مختلف تغذیه در مجموع دوره کارشناسی و کارشناسی ارشد، جهت ورود به دوره دکترای تغذیه نیاز به آزمون داشته باشند اما دانشجویان رشته پزشکی که تنها در طول دوره رشته پزشکی عمومی خود دو واحد تغذیه گذرانده‌اند بتوانند بدون شرکت در آزمون دکترای تغذیه وارد این دوره شوند کاملاً خلاف عقل سلیم، بدیهیات علمی و عدالت است که تنها منجر به از بین رفتن انگیزه دانشجویان می‌شود.

رضا یک دانشجوی دیگر که در جمع معترضین قرار دارد می‌گوید: در رشته تغذیه یک انجمن صنفی به نام انجمن تغذیه ایران و یک انجمن علمی به نام انجمن علمی غذا و تغذیه وجود دارد و مطابق با تبصره ماده 6 آیین‌نامه انجمن‌های علمی تقاضای تأسیس انجمن در صورتی که انجمنی به همان نام یا با همان نوع فعالیت در آن رشته موجود باشد پذیرفته نخواهد شد با این وجود وزارت بهداشت در عملی خلاف قانون مجدداً با ایجاد یک انجمن علمی دیگر تحت عنوان انجمن علمی تغذیه ایران موافقت کرده که در اخذ مجوز این انجمن غیرقانونی باز هم دانشگاه علوم پزشکی مشهد دخالت داشته است.

حسین یکی دیگر از معترضین نیز معتقد است: پرداخت ویزیت مشاوره تغذیه باید بر اساس کتاب ارزش نسبی خدمات درمانی و مراقبت سلامت در تمام مقاطع صورت گیرد در حالی که این امر اجرایی نمی‌شود. همچنین دانش‌‌آموختگان رشته تغذیه اگر چه حق ایجاد دفاتر مشاوره تغذیه و رژیم درمانی را دارند اما هنوز بعد از گذشت سالها به دلیل بی‌کفایتی افراد مسئول در رشته تغذیه ویزیت آنها تحت پوشش بیمه نیست.

اما علیرضا حاتمی دبیر انجمن اسلامی دانشجویان دانشکده تغذیه و صنایع غذایی علوم پزشکی شهید بهشتی ضمن حمایت از اعتراض و تجمع امروز فارغ التحصیلان و دانشجویان رشته تغذیه در کنگره سالانه تغذیه گفت: متاسفانه در ادامه روند بی توجهی و سیاست گذاری نادرست وزارت بهداشت و درمان به رشته های پایه و حوزه پیشگیری سلامت جامعه چندی است لنز توجه این وزارت برروی رشته تغذیه فوکوس کرده است، چنان که سیاست های غلط این وزارتخانه چه در طرح نظام سلامت و چه در نحوه پذیرش مقاطع مختلف این رشته داد ودانشجویان و  فارغ التحصیلان این رشته را درآورده است.

وی افزود: مشکلاتی اعم از تعرفه های پایین ویزیت تغذیه، پذیرش بی رویه مقاطع مختلف این رشته از رشته های غیر مرتبط ونیز از رشته پزشکی وبسیاری دیگر از مشکلات که قبلا نیز انجمن اسلامی دانشجویان با ارسال نامه ای تحت عنوان روپوش کثیف به وزیر بهداشت به اهم آنان اشاره کرده بود .

این فعال دانشجویی افزود: انجمن اسلامی دانشجویان با توجه به رسالت حق طلبی و مطالبه گری خود ضمن حمایت از این تجمع که امروز در مقابل محل کنگره تغذیه صورت گرفت از مسولین زیربط تقاضای رسیدگی سریع به این مشکلات را دارد.  پشت گوش انداختن و نادیده گرفتن این تجمعات و اعتراضات ضمن خدشه دار کردن اعتبار و آبروی این وزارت خانه موجبات نارضایتی وسیع در بین جامعه دانشگاهی و تشکل های انقلابی خواهد شد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تشکیل تیم کارآگاهان زبده برای دستگیری عاملان قتل رجب‌زاده
آماده‌سازی مواکب برای میزبانی از زائران رضوی +عکس
هانتر بایدن: سرطان جو بایدن به استخوان‌هایش سرایت کرده است
تاکید صریح همتی بر تشدید نظارت بر بانک‌ها
حضرتی: رسالت خبرنگار کشف و نشر حقیقت است
انصاری: خسارت‌های زیست‌محیطی جنگ در خلیج فارس را مطالبه‌ می‌کنیم
قائم‌پناه: دولت باید بتواند با جامعه گفتگو کرده و صدای مردم را بشنود
واکنش عربستان و قطر به بیانیه شورای امنیت درباره یمن
دبیرکل جنبش نجبای عراق: دیپلماسی با عربستان نتیجه‌بخش نیست
رکوردشکنی‌های جدید بورس/ شاخص وارد کانال ۵.۵ میلیون واحد شد، ورود ۹ همت پول حقیقی
سکه در آستانه بازگشت به کانال ۱۸۸ میلیون تومان
معاون ترامپ: روی طرحی برای عبور ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز کار می‌کنیم
گزارش رسانه آمریکایی از اقدام ایران برای پایان حضور آمریکا درخلیج فارس
قرارداد مربی خارجی استقلال تمدید شد
شهرقدس میزبان بازی های استقلال و پرسپولیس شد
وزیر آلمانی خواستار کنار رفتن اینفانتینو از فیفا شد
پیام تبریک امیر دریادار ایرانی به مناسبت روز خبرنگار
سخنگوی ارتش: نظم ایرانی حاکم بر تنگه هرمز غیرقابل بازگشت است
رژیم صهیونیستی در قتل مداح جوان به دنبال ایجاد وحشت در جامعه است
ذوالقدر: آمریکا تا رفتارش را تصحیح نکند تنگه هرمز باز نخواهد شد
عراقچی: توافق با عمان نزدیک است/ تکذیب سهم ۱۱ درصدی ایران از خزر
امنیت پایدار ایران بدون مرجعیت رسانه‌ای و روایت حقیقت به دست نمی‌آید
تخلیه خوابگاه گلستان ۴ دانشگاه الزهرا(س) از امروز
قیمت غذای دانشجویان در طرح جدید تغذیه دانشجویی اعلام شد
معافیت برخی دانشگاه‌ها از اجرای طرح جدید تغذیه دانشجویان/اجرای طرح مرحله‌ای خواهد بود
شواهد پژوهشی از وجود فسفر در بمباران «لامرد» حکایت دارد
آخر مرداد پایان مهلت ثبت‌نام المپیک فناوری/جایزه ۳ میلیاردی برای برگزیدگان ۱۵ لیگ
طراحی پلتفرم هوشمند اکتشاف معدن با هوش مصنوعی در دانشگاه امیرکبیر
پذیرش دانشجو به شیوه استادمحور ابلاغ شد
تجربه ایران در توسعه آموزش عالی در اختیار عراق قرار می گیرد
موج خودکشی در فرماندهی سایبری آمریکا
توسعه فناوری، مسیر رقابت‌پذیری صنعت قطعه‌سازی است
وزیر علوم ایران با رئیس بیت‌الحکمه عراق دیدار کرد
تمدید دومین فراخوان شناسایی و جذب استعدادهای برتر در بخش خصوصی
رایزنی برای راه‌اندازی رشته زبان کره‌ای و برگزاری آزمون TOPIK در ایران
دکتر منتظری به رادیو می‌رود
رسوایی بزرگ در معتبرترین دانشگاه مکزیک
پژوهشگاه ملی سرطان می‌تواند به محور دیپلماسی علمی ایران و کشورهای منطقه تبدیل شود
حکمرانی مشارکتی؛ ضرورت امروز دانشگاه‌ها
هوش مصنوعی جدید، انسان از آب درآمد!
دانشگاه منزوی از جریان علم و فناوری جهان عقب می‌ماند
نتایج آزمون‌های ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی اوایل هفته آینده منتشر می‌شود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top